Nieuws

Kort nieuws

Nieuw lid!
Nieuw bij de VB A12 is Dille & Kamille! Jullie zijn van harte welkom en we zien jullie graag bij de komende algemene ledenvergadering.
Een dak vol panelen

Dat de ondernemers op de terreinen een hart voor duurzaamheid hebben, wisten we al. Sinds een week laat Isero samen met Montea en Dille & Kamille zien een groot duurzaam hart te hebben: op hun dak liggen 6292 zonnepanelen! Dit betekent een totaal geïnstalleerd vermogen van 2076.4 kWp. Isero verbruikt ongeveer 20% van deze groene stroom. De overige stroom wordt direct aan het net geleverd. Goed bezig!

Update Vredenburghlaan
De aanleg van de Vredenburghlaan is een project van de provincie Zuid-Holland om de bereikbaarheid van Waddinxveen en omgeving te verbeteren. Het is het eerste stuk van de nieuwe noord-zuid verbinding langs de rand van Waddinxveen. De weg heeft één rijstrook per rijrichting met daartussen een brede middenberm. In het noorden sluit de weg, via een nieuwe rotonde, aan op BusinessPark Vredenburgh. Daarmee wordt de Vredenburghlaan een belangrijke aanrijroute voor dit bedrijventerrein. De bouw vordert snel en het tracé is inmiddels al goed zichtbaar. Hopelijk kunnen we de nieuwe weg snel in gebruik nemen. Op de website van de provincie staan de laatste updates.
Parksharing
Parksharing is de online B2B deelmarktplaats om concrete stappen te zetten richting duurzaam en circulair ondernemen. Het platform verbindt vraag én aanbod van bedrijven op lokaal niveau. Het gaat om het zichtbaar maken, verhuren, verkopen of delen van bedrijfsmiddelen, materialen, reststromen, diensten, kennis, personeel en faciliteiten. Zo worden verschillende bedrijven op hetzelfde bedrijventerrein of binnen dezelfde gemeente met elkaar verbonden. Binnenkort vragen we de leden van VB A12 of ze interesse hebben om mee te doen. Alvast meer info? Dat kan via parksharing.nl.

 

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl