Nieuws

Leden aan het woord: Dille & Kamille

Drie vragen aan telkens een ander bedrijf. Maak deze keer kennis met Dille & Kamille, door de ogen van Jan van der Nagel:

1. Wat is de corebusiness van Dille & Kamille?

”Bij Dille & Kamille werken we volledig groen. We staan bij alles wat we doen voor natuurvriendelijkheid: onze producten zijn van natuurlijke materialen, ons vervoer is duurzaam ingericht en we gebruiken alleen plastic in enkele distributie-oplossingen waar het niet anders kan. Nooit in onze winkels en dat is een bewuste keuze. We willen de wereld gewoon een stukje groener maken en de aarde zoals we hem vandaag de dag kennen niet misbruiken. Vanuit ons duurzame distributiecentrum op LogistiekPark A12 bevoorraden we onze winkels in Nederland, België en Duitsland. Dat zijn er vanaf eind oktober al 42!”

2. Waarom Waddinxveen?

”We waren al langere tijd uit ons jasje gegroeid in onze vorige DC’s in Zoetermeer. Door de gestage uitbreiding hadden we uiteindelijk drie DC’s en dat was gewoon niet efficiënt. Onze bulkproducten, zoals meubels, moesten we zelfs extern opslaan en dat veroorzaakte extra verkeersbewegingen bij verkoop. We kozen voor Waddinxveen, waar we nu 7.200 m2 tot onze beschikking hebben. Het pand is gasloos en zeer duurzaam ingericht. Andere mogelijkheden, in de omgeving, maakten wel gebruik van gas en dat past simpelweg niet bij de kernwaarden van Dille & Kamille. Daarnaast ligt Waddinxveen super centraal en aan de A12 en A20. Dat komt goed van pas bij onze logistieke activiteiten, die ons tegenwoordig ook steeds vaker naar Duitsland brengen.”  

3. Wat brengt de VB A12 jullie?

”De VB A12 treedt namens alle bedrijven op het terrein naar buiten en dat is een goede zaak. Er gebeurt veel in de gemeente en de regio en de VB A12 behartigt in al die ontwikkelingen onze belangen. Onze mening telt mee, via de vereniging. En als we informatie nodig hebben of als er iets aan de hand is, hebben we een adres om aan te kloppen. Dankzij de VB A12 hebben we camerabewaking en bewegwijzering, erg belangrijk op dergelijke grote bedrijfsterreinen. Daarmee ontzorgen ze dus de ondernemers, zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn, het ondernemen. Erg fijn dat de VB A12 er is!”

 

 

 

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl