Nieuws

Leden aan het woord – Isero

Drie vragen aan telkens een ander bedrijf. Maak deze keer kennis met Isero, door de ogen van Logistiek & Distributie Manager Johan Terwijn:

1. Wat is de corebusiness van Isero?
“Isero is een gespecialiseerde ijzerwarengroothandel. Wij  leveren naast ijzerwaren ook gereedschappen, hang- en sluitwerk,  bevestigingsmaterialen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Isero is ontstaan uit een samenvoeging van meerdere familiebedrijven, zoals Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan en v.d. Winkel. Wij richten ons op de B2B markt en elke bouwprofessional is voor ons een (potentiële) klant. We hebben inmiddels 62 vestigingen in Nederland en kunnen ruim 50.000 artikelen uit voorraad leveren.”

2. Waarom Waddinxveen?
“Simpelweg omdat we moesten groeien. Voorheen was het centrale distributiecentrum in Woerden gevestigd, maar dat werd te klein. Er was in Woerden geen mogelijkheid om uit te breiden of om op een andere locatie verder te gaan, dus zijn we in de omgeving op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. We kwamen in Waddinxveen terecht omdat hier nog ontwikkelmogelijkheden waren, zeer centraal ligt in de Randstad én voor onze medewerkers goed te bereiken is. In juli / augustus 2019 zijn we met onze kantoren en distributiecentrum verhuisd. Ondertussen zitten we dus al meer dan een jaar op LogistiekPark A12. In Woerden zaten we in een oude loods van defensie en dan is het pand in Waddinxveen wel echt anders! Het is helemaal nieuw en heeft een verdiepingshoogte van ruim 12 meter. Dat voelt comfortabel aan én we hebben volop de ruimte.”

3. Waarom lid van VB A12?
“Omdat we graag op de hoogte zijn van wat er in ons gebied gebeurt. Wij huren ons pand van Montea en zij zijn zelf ook lid. Wij hebben er heel bewust voor gekozen om als Isero zelf ook lid te worden. Zo blijven we betrokken en dragen we ons steentje bij! Met name de belangenbehartiging bij de overheden en de informatievoorziening over lokale zaken, vinden wij een grote meerwaarde.”

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl