Nieuws

Leden aan het woord: Jaritech

Drie vragen aan telkens een ander bedrijf. Maak deze keer kennis met Jaritech, door de ogen van Richard van Oostenbrugge:

1. Wat is de corebusiness van Jaritech?

“Alles waar een (elektriciteits)draadje aan zit, is onze business! Jaritech is in de afgelopen jaren erg hard gegroeid. 15 jaar geleden zijn mijn compagnon Jan en ik samen begonnen met het bedrijf en inmiddels hebben we 26 medewerkers. Ik ben er trots op dat we specialisten zijn in elektro- en besturingstechniek. Het leveren en aanleggen van elektrische installaties is puur maatwerk en daar spelen wij graag op in. Onze klanten vind je bij de overheid en in de B2B-markt, maar we werken ook voor particulieren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van verlichting, brandmelders en alarminstallaties. Ook plaatsen we zonnepanelen. Aan de kant van besturingstechniek doen we de automatisering van machines en PLC’s (programmeerbare logische computers). Hiervoor programmeren wij met verschillende programma’s. Daarvoor gaan we vaak langlopende relaties aan met klanten, want een door ons geschreven programma is bijna niet over te dragen. Onze klanten zitten in uiteenlopende branches en dat maakt het werk extra leuk. De ene dag zitten we in de food en de dag erna in de metaalbusiness. Dat maakt het extra uitdagend!”

2. Waarom Waddinxveen?

“Dat was voor ons een hele makkelijke keuze! Ik kom zelf uit Waddinxveen en Jan komt uit Moerkapelle, dus wij zochten een mooie locatie in de buurt. We zijn begonnen vanuit de schuur van de vader van Jan, die voor ons speciaal de schuur ombouwde. Twee jaar geleden waren we echt uit ons jasje gegroeid en zochten we nieuwe bedrijfsruimte. Veel van onze mensen komen op de fiets en Waddinxveen was een logische stap. Wij waren een van de eersten die zich vestigden op het LogistiekPark A12 en we zijn daar nog steeds blij mee. We hebben zelfs alweer een uitbreiding achter de rug. Die uitbouw zit weliswaar nu nog in de verhuur, maar we verwachten dat we in de toekomst dat deel zelf zeker nodig zullen hebben.”

3. Waarom lid van VB A12?

“Het lidmaatschap van de vereniging was een automatisch gevolg van onze aankoop op dit terrein. Maar we hebben er al veel aan gehad! Zeker voor ons zakelijke netwerk. Jaritech heeft bijvoorbeeld de opdracht gekregen om de camerabewaking te regelen op de bedrijventerreinen. Een leuke klus die we gegund hebben gekregen mede door ons lidmaatschap. Verder hebben we ook al een goede relatie opgebouwd met Isero en mooie klussen voor ze kunnen uitvoeren. Als lid van de VB A12 leer je jouw buren kennen en dat is alleen maar goed!”

 

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl