Nieuws

Leden aan het woord: PasschierTerpo

Drie vragen aan telkens een ander bedrijf. Maak deze keer kennis met PasschierTerpo, door de ogen van Wim de Wild:

1. Wat is de corebusiness van PasschierTerpo?

“PasschierTerpo levert bindmaterialen en verpakkingsmaterialen voor de agrarische sector, retail-business to business. In Waddinxveen gaan we verder met een nieuwe bedrijfsnaam: De Wild Group. Het bedrijf heeft verschillende onderdelen met als corebusiness De Wild Warehousing. Hier houden we ons voornamelijk bezig met bulkopslag en fullfillment. Bij bulkopslag beheren we pallets van klanten, dat zijn grote voorraden. In de kleinere vorm daarvan (fullfillment) beheren we ook de voorraden van bijvoorbeeld webshops. De webshop is dan gekoppeld aan ons systeem, waardoor klanten langere openingstijden kunnen hanteren, profiteren van onze contracten met PostNL en ze uiteindelijk meer tijd overhouden. Veel voordelen dus!”

2. Waarom Waddinxveen?

“Het was een lange zoektocht. We hebben overal in de omgeving gezocht. Uiteindelijk was voor ons leidend dat we in de toekomst ook (mede) een andere invulling mogen geven aan het pand. Zoals een opnamestudio waarvandaan we ook kunnen uitzenden. De gemeente heeft hier haar goedkeuring aan gegeven. Daarnaast zaten er financiële voordelen aan, zoals de ligging (centraal in de Randstad met alle uitvalswegen naar de grote steden), ruimte voor containervrachtbewegingen, gunstige grondprijzen, goede bereikbaarheid voor personeel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vrijdag 1 oktober krijgen we de sleutel, waarna we 18 oktober écht kunnen beginnen.”

3. Waarom lid van VB A12?
“Lid zijn heeft natuurlijk veel voordelen. Je bent en blijft in gesprek over zaken die iedereen raken, zoals de openbare ruimte en de groenvoorziening. Ook het handelen met elkaar, vraagstukken bespreken en natuurlijk de relationele sfeer blijft op deze manier goed!”

 

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl