Over VB A12

Alle bedrijven die gevestigd zijn op het LogistiekPark A12, het BusinessPark Vredenburgh of behoren tot het project Aan de Bredeweg, kunnen lid worden van de Vereniging Bedrijven A12. De drie terreinen zijn gevestigd op een A-locatie: midden in de Randstad, aan de rand van Waddinxveen en direct aan de snelweg A12.

De unieke ligging zorgt voor een optimale bereikbaarheid. In een mum van tijd ben je in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht. Dit maakt dat inmiddels een aantal prominente bedrijven zich heeft gevestigd op één van de terreinen. Veel van deze bedrijven zijn werkzaam in de logistiek of transportsector. Ze hebben gemeen dat ze oog hebben voor duurzaamheid en innovatie. Dat zie je aan de bedrijfsvoering (aandacht voor personeel), aan de bedrijfsactiviteiten en aan de huisvesting: mooie panden waar duurzame elementen in zijn verwerkt.

Doelen en activiteiten
De VB A12 heeft in haar statuten haar doelen als volgt omschreven:
1. Een gebundelde stem te hebben richting gemeente, provincie en overheid (belangenbehartiging)
2. Zaken collectief kunnen regelen
3. Eenduidige informatievoorziening

Om deze doelen te behalen is er nauw contact met andere ondernemersverenigingen en de gemeente Waddinxveen. Ook met de Provincie Zuid-Holland zijn er korte lijnen. Bij vraagstukken kan er snel geschakeld worden.