Nieuws

Trots op onze huisstijl en website

Een passende uitstraling kan natuurlijk niet uitblijven als je een vereniging opricht: met trots presenteren we je daarom het VB A12 logo en de nieuwe website. Het is een passende look and feel voor deze jongste bedrijvenvereniging van Waddinxveen. De VB A12 omvat drie bedrijventerreinen met ieder een eigen karakter en met gezamenlijke uitdagingen. Dat is terug te zien in het logo: de drie blokjes staan apart, maar vormen toch ook één geheel. En staan tegelijk symbool voor de drie belangrijkste kernwaarden van de VB A12: de unieke ligging, perfecte bereikbaarheid (direct langs de A12, wat wil je nog meer?) en een hart voor duurzaam.

Nieuwe website live!

En bij deze uitstraling kan een nieuwe website niet uitblijven. Dus tof dat je je weg hebt gevonden naar vba12.nl. De site biedt op een overzichtelijke manier alle informatie over de vereniging, de activiteiten en onze leden. De communicatie van de vereniging krijgt hiermee steeds meer vorm. Leden en relaties worden ook via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen rondom de vereniging.

Nieuwsbrief ontvangen? Meer informatie? Of een andere vraag aan het bestuur of secretariaat? Mail naar Manon van de Graaf, via secretariaat@vba12.nl of neem telefonisch contact op via 0182 636 113.

Contact

Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182 – 636 113
secretariaat@vba12.nl